Diákmunka

Az IB Controll Kft. lehetőséget nyújt a hallgatók számára, hogy diákmunka keretein belül kamatoztathassák a tudásukat. A nálunk végezhető diákmunka lehetőség egyetemi / főiskolai hallgatók részére nyitott, jellemzően a karrier programunk második fázisaként (az első fázis általában a kötelező szakmai gyakorlat nálunk történő elvégzése, ahol képet kapunk a jelöltjeink szakmai tudásáról és emberi jellemvonásairól). A diákmunka rendszerint gyakornoki pozíciókhoz, vagy konkrét álláslehetőségekhez juttathatja a résztvevőket nálunk, vagy szakmai partnereinknél.

Amit a diákmunka nyújt:

  • Garantáltan szakmai jellegű feladatok
  • 4, 6 vagy 8 órás rugalmasan kezelt munkaidő
  • Távmunka lehetőség Skype konzultációval
  • Szakmai mentor
  • Karrier előrelépési lehetőség

Diákmunka feltétele:

  • nappali tagozatos hallgatói jogviszony
  • szakmai tapasztalatszerzésre irányuló igény
  • önálló, precíz munkavégzés

 


Gyakran Ismételt Kérdések

 

Milyen programozási nyelveken folyik a munkavégzés?
A munka során többnyire C, C++ és Java nyelveket alkalmazunk.

Hogyan alakul az időbeosztás? Mennyi időt kell dolgoznom naponta?
A munkaidőd te választod meg, hogy napi 4, 6 vagy 8 órát szeretnél dolgozni. Mivel a munka otthonról végezhető ezért a napi beosztásodat Te szabod meg. Egy a lényeg, a kiadott munkát a munkaidőn belül legjobb tudásod szerint mihamarabb el kell végezni.

Hogyan zajlik egy Skype konzultáció?
A konzultációk előre megbeszélt időpontokban lesznek megtartva, ahol Te és a kollégáink egy konferencia keretén belül megvitatjátok az elvégzett feladatot. (Sikerült-e rendesen megoldani, akadt-e valamilyen probléma.) A konzultációk során teljes szakmai iránymutatást fogsz kapni a feladat folytatásához. A konzultáció végén a következő konzultációs időpont kerül megbeszélésre.

Hogyan tudok diákmunkára jelentkezni?
Diákmunkára a jelentkezési űrlapunkon tudsz jelentkezni. A jelentkezés után felvesszük veled a kapcsolatot. A felvételi eljárás egy kötetlen interjúval indul, ahol tájékozódunk kvalitásaidról, ambícióidról. Az interjút követően egy szakmai tesztsor következik, amellyel a szakmai tudásodról kapunk képet. Ha megfelelőnek találtuk a tesztet, egy szakmai interjúra kerül sor a fejlesztő kollégákkal, majd végül egy „beugró” házi feladat következik. Ha minden feladatot sikerül teljesíteni, máris kezdhetsz nálunk diákmunkásként.

Hogyan történik a fizetés?
Cégünk a Fürge Diák Iskolaszövetkezettel áll szerződésben. A fizetésedet az Iskolaszövetkezeten keresztül fogod megkapni. Amennyiben még nem vagy tag, akkor mindenképpen be kell regisztrálnod a Fürge Diákhoz.