Szoftverfejlesztés

Az IB Controll Kft. egyedi szoftverfejlesztési igények kiszolgálására szakosodott. Ezt a feladatot egyedi megbízások keretében, projekt alapokon végezzük. Fejlesztői kapacitásunk gerincét saját fejlesztő munkatársaink képzik, ez a kapacitás igény és lehetőség szerint professzionális és specifikus külső fejlesztői erőforrások bevonásával dinamikusan bővíthető.

Cégünk számos, komoly kihívást jelentő informatikai probléma megoldásában bizonyította eddig képességeit. Foglalkoztunk többek között hangfeldolgozással, kommunikáció- és adattárolás titkosítással, komoly matematikai hátteret igénylő, speciális kutatómunkát támogató alkalmazások fejlesztésével, alkalmazások biztonságának elemzésével és javításával, valamint meglévő célalkalmazások kötött fejlesztői keretrendszerben történő továbbfejlesztésével is. Munkánk során elsősorban C, C++ és Java nyelvet használunk, de nem idegenkedünk a jelenleg piacon lévő új (és kevésbé új) fejlesztői keretrendszertől és nyelvtől sem.

Mivel az IB Controll Kft. elkötelezte magát az oktatás támogatása mellett, amennyiben az aktuális fejlesztési feladat, valamint a megrendelő igényei, elvárásai és külön felhatalmazása ezt lehetővé teszi, bizonyos részfeladatok, modulok fejlesztésébe bevonunk diákmunkásokat és gyakornokokat is. Természetesen ilyen esetekben a fejlesztés munkatársaink mentorálása és szoros felügyelete mellett, a minőség és hatékonyság maximális szem előtt tartásával történik. A valós feladatokból a megrendelői felhatalmazás birtokában, teljes anonimizálás mellett kiemelt egyes részfeladatok, mint való életbeli informatikai problémák oktatási, fejlesztési céllal megjelenhetnek a kötelező szakmai gyakorlatot nálunk teljesítő diákok számára összeállított feladatgyűjteményben.