IB Controll Informatikai Szakmai Ösztöndíj – 2016/2017. tanév tavaszi szemeszter

A tanulmány készítésének lehetősége

A 2016/2017. tanév tavaszi félévben nagy örömünkre szolgált, hogy a pályázók között többüket már ismerősként köszönthettük. Volt akivel az előző félév ösztöndíj pályázatán, volt akivel a Raspberry Kreatív projektben, volt akivel az Informatikai Projektfeladat mentorálása során ismerkedtünk meg. Örültünk annak is, hogy találkoztunk új hallgatókkal, akik a többiekkel együtt vették a bátorságot és eljöttek, hogy tanulmányt készítsenek, hogy megmérettessék magukat, hogy tapasztalatot szerezzenek.

Nagyon jó volt látni, hogy azok a pályázók, akikkel már korábban is találkoztunk, a megszerzett tapasztalatokat felhasználva mennyivel magabiztosabban jöttek a személyes beszélgetésre.

A mezőny igen erősnek bizonyult, a pályázók többsége a kiváló tanulmányi eredmények mellett szakmai versenyeken, demonstrátori feladatok ellátásában vagy önálló szoftverfejlesztési megoldások készítésében jeleskedett.

Ennek megfelelően a zsűri feladata sem volt egyszerű. Az élbolyban nagyon közeli eredmények születtek, így több nagyon ügyes jelölt közül kellett választani.

A bírálóbizottság döntése alapján az idei félévben díjazott hallgatók:

Vincze József és Rajtár András János. Gratulálunk!

Bízunk abban, hogy az elkészített tanulmányok minden jelöltet hasznos tapasztalatokkal gazdagítottak, melyet pályájuk, életük útján fel tudnak használni.

Minden pályázónak kívánunk további sok sikert tanulmányaikhoz!

IB Controll Kft.