Ugrás a tartalomra

Technológiák

A fejlesztői, üzemeltetési és kiszolgáló oldali technológiák akár napi szinten változhatnak, így cégünknél nagy figyelmet fordítunk arra, hogy kövessük a trendeket és naprakészek maradjunk. A jelenleg legszélesebb körben alkalmazott programozási nyelveket használjuk szoftverfejlesztési feladataink során, melyek közül az adott probléma megoldására mindig a legmegfelelőbbet választjuk.

Kompetenciáink kiterjednek többek között a Java, Python és Go nyelvekre szerver oldali alkalmazások esetében, míg a felhasználói felületek fejlesztése webes környezetekhez Angular keretrendszerben történik, illetve asztali alkalmazások esetében a JavaFX-et használjuk. A Java alkalmazások fejlesztésekor Spring keretrendszert használunk. A Spring a sebességre, az egyszerűségre és a produktivitásra összpontosít, emiatt a világ egyik legelterjedtebb Java keretrendszerévé nőtte ki magát, gyorsabbá, könnyebbé és biztonságosabbá téve a Java-ban történő fejlesztést.

Adatbázisok terén minden projektünkhöz a performancia szempontjából leginkább hatékony megoldásra építjük rendszereinket, így a hagyományos relációs modellek (Oracle, MySQL, SQLite, PostgreSQL) mellett komoly tapasztalatunk van ELK stack, MariaDB, CockroachDB alapú implementációkban is.

Mivel egy szoftverfejlesztési feladat nemcsak fejlesztésből áll, hanem az elkészült kód, illetve maga az alkalmazás teszteléséből is, így elengedhetetlen, hogy ismerjük és használjuk a legnépszerűbb tesztelési technológiákat. Webes alkalmazások felhasználói felületét a Robocorp robotizált folyamatautomatizálási szoftverbot, valamint Selenium segítségével, míg a JavaFX-szel készült felületeket a TestFX programkönyvtár használatával teszteljük.

Az elkészült szoftverek végső formája általában egy konténerizált alkalmazás, amiket a cégünk által menedzselt Docker-swarm vagy Kubernetes klaszterbe deploy-olva tudunk kipróbálni, mielőtt végső útjára indulna a megrendelő szerverei felé. Természetesen a hagyományos, VMware alapú megoldásokban is otthon vagyunk.