Ugrás a tartalomra

Gyere, nézz körül, válassz és hozd a csapattársaid!

Az NJE GAMF Műszaki és Informatikai Kar Informatika Tanszéke a 2023/2024. tanév tavaszi félévében kötelezően választható tantárgyként hirdeti meg az Informatikai Projektfeladat című tantárgyat.

Mivel fogsz foglalkozni, ha szoftverfejlesztő leszel?

Ez a tantárgy egy nagyon klassz mintaprojekt arra vonatkozóan, hogy hogyan is történik a munkavégzés egy szoftverfejlesztő cégben. Itt védett burokban kipróbálhatod magad egy szoftverfejlesztő csapat részeként. A 6. félévben meghirdetett tantárgy keretei között feszegetjük a diákok komfortzónáját, a csapaton belüli kommunikációs és szervezési hatékonyságot. Nem annyira a fejlesztési feladat a kihívás ennél tantárgynál, mint inkább a csapatmunka, mellyel a közösségben történő munkavégzés világát vetíti előre.

Az egyetemmel egyeztetve mi is írtunk ki néhány feladatot:

darts_krikett cimtar_felho entitas tankolas-konyvelo

 okos_receptkonyv ido-konyvelo penztargep commandash

fotoalbum minecraft-server rssnews e2echat

A projektfeladatok leírása a képekre kattintva érhető el.

A projektfeladatokat 3-5 fős csoportban kell elvégezni. Jelentkezni a Neptun-ban tudtok, az általunk kiírt témák esetében egy jelentkezési szándékot tartalmazó e-mailt kérünk küldeni Szabó Gábor Ferenc kollégánk részére a projektfeladat@ibcontroll.hu e-mail címre (a tárgyban jelöljétek meg: informatikai projektfeladat). 

A projektfeladatok elkészítéséhez szakmai támogatást, online (előre egyeztetett platformon) és amennyiben lehet, személyes konzultációs lehetőséget biztosítunk.

Kérdéseiddel bátran keresd Szabó Gábor Ferenc (ő is GAMF-os hallgató volt) kollégánkat! 

Várjuk jelentkezésed:
IB Controll Kft. csapata

Projektfeladat hírek, cikkek