Ugrás a tartalomra

IB Controll Informatikai Szakmai Ösztöndíj 2022/2023. tanév őszi szemeszter - beszámoló

Minden félév ugyanaz…  Meghirdetjük a pályázatot és várjuk szeretettel a pályázók jelentkezését. A pályázati kiírás a kezdetektől szinte ugyanaz, a cél változatlan: támogatni a kiemelkedő teljesítményt nyújtó diákokat.  Az elnyerhető összeg emelkedett az évek során, hogy továbbra is betöltse az ösztönző szerepét.

… és mégis más, hiszen minden félévben új hallgatókkal találkozunk és ismerkedünk meg. Nagy öröm látni a kitartást, a leleményességet, a kreativitást, amivel a pályázók a mindennapi életükben és pályájukon igyekeznek megállni a helyüket, a felmerülő problémákat megoldani.

A 2022/2023. tanév őszi félévében pályázók személyes meghallgatása 2022. december 2-án a délelőtti órákban zajlott. A bírálóbizottság tagjai voltak: Dr. Csík Norbert, Halcman Szilvia – az NJE, Apáti László, Bene Dániel és Szabó Patrik – az IB Controll Kft. képviseletében. Két pályázó érkezett: Kádár Marcell és Szekeres György. A diákoknak 5 fővel kellett szembe nézniük – ehhez bátorság kellett. Ezúton is köszönjük nekik, hogy bátrak voltak eljönni és számot adni a szakmai életútjukról.

Ketten kétfélék, teljesen mások. Szakmailag - igaz más-más területen -, de mindketten nagyon jó úton haladnak, az ismeretek tárházát szépen bővítik. Csak így tovább!

osztondij_atado_2022-2023_tanev_oszi_felev

A szoros küzdelemben a félév ösztöndíját Szekeres György részére ítélte oda a bírálóbizottság. Gratulálunk mindkét pályázónak és további sok sikert kívánunk a tanulmányaikhoz, életükhöz!

IB Controll Kft. csapata