Ugrás a tartalomra

IDÉN IS: Informatikai Projektfeladatok a PAE GAMF Műszaki és Informatikai Karon

Informatikai Projektfeladat?! 
Gyere, nézz körül, válassz és hozd a csapattársaid!

 

A PAE GAMF Műszaki és Informatikai Kar Informatika Tanszéke a 2016/2017. tanév tavaszi félévében ismét kötelezően választható tantárgyként hirdeti meg az Informatikai Projektfeladat című tantárgyat.

A 2015/2016. tanévben első alkalommal mártóztunk bele a hallgatókkal való ilyen formán történő foglalkozásba…és nem bántuk meg, sőt… nagyon sok ügyes, kedves, jó szakember hallgatóval ismerkedhettünk meg és a tantárgy kereteit követően dolgozhattunk tovább.

A korábbi tapasztalatokkal felvértezve (erről az Informatikai Projektfeladatok a GAMF Karon, Informatikai Projektfeladat, első konzultáció, Projektfeladatok tárgy, második konzultáció, Apáti László: A projekt alapú fejlesztés – valódi tapasztalatok  híreinkben olvashatsz), idén is belevágunk a kalandba és várjuk azokat, akik csapatukkal bátran szembenéznek a kihívásokkal, és megszelídítik a GIT-et, keretek közé szorítják a burjánzó kódokat.

 

A kalandokhoz az alábbi feladatok szolgálnak iránymutatásul:

dartscimtar_felho.entitastankolas

okos_receptkonyvidopenztargepokos_gyogyszeres_doboz_kep

A rajzokat készítette: Szegő Zsuzsanna      

 A kalandban nem maradsz egyedül, 3-5 fős csapatokban lehet portyázni.

A kiírásokat a CooSpace-en is megtalálhatjátok.

Jelentkezni a Neptun rendszerben tudtok, ott tudjátok felvenni az Informatikai Projektfeladat tantárgyat a választott feladat és oktató szerint. 

A feladatok megoldásához segítséget, szakmai támogatást, személyes és skype-os konzultációs lehetőséget biztosítunk.

Kérdéseiddel bátran keresd Szabó Gábor Ferenc (ő is GAMF-os hallgató volt) kollégánkat a szabo.gabor@ibcontroll.hu e-mail címen! 

Várjuk jelentkezésed:
IB Controll Kft.