Ugrás a tartalomra

Informatikai projektfeladatok - 2019/2020. tanév tavaszi félév

Informatikai projektfeladat?! 
Gyere, nézz körül, válassz és hozd a csapattársaid!

 

A 2019/2020. tanév tavaszi félévében szeretnénk az általunk megfogalmazott feladatokkal támogatni az NJE GAMF Műszaki és Informatikai Kar által meghirdetett Informatikai projektfeladat című tantárgyat.

Már nem először találkozunk hallgatókkal a tantárgy keretei között, mely alkalmas arra, hogy a résztvevők betekintést nyerjenek a közös munka örömeibe és nehézségeibe, és segítse őket a tervezés, a kivitelezés, a felelősség, a határidők hegyes-völgyes, kacskaringós útjának bejárására. 

A korábbi találkozások a hallgatók és a mi életünket is megváltoztatták. Több olyan kollégánk dolgzik velünk azóta, akit itt ismertünk meg. A feladat azóta is változatlan: projekt alapon, csapatban dolgozni, persze egy néhány fokkal nagyobb projekten :D

Minden találkozás új lehetőségek, új kalandok kezdete. Mi már kíváncsian várjuk a találkozást, és az együtt kalandozást.

A feladataink, melyek mentén kezdődhetnek a kalandok:

dartscimtar_felho.entitastankolas

okos_receptkonyvidopenztargepokos_gyogyszeres_doboz_kep

A rajzokat készítette: Szegő Zsuzsanna

Jelentkezés: A NEPTUN-ban az Informatikai projektfeladat tantárgyat Gurka Dezsőné Csizmás Edit tanárnőhöz kell felvenni, valamint a szego.annamaria@ibcontroll.hu e-mail címre kérünk egy, a jelentkezési szándékot megerősítő levelet "Informatikai projektfeladat 2019/2020." tárgy megjelöléssel.
 

Szeretettel várunk minden jelentkezőt:

IB Controll Kft. csapata